Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Δώστε στην Πέψη σας Ώθηση.


















Η σωστή πέψη έχετε υπόψη πως βοηθά στην αποβολή τοξινών, μέσα από σύνθετες διεργασίες στη διάσπαση του λίπους και πολλά άλλα. Το επόμενο που έχει νόημα να ξέρετε είναι πως η πεπτική ικανότητα μειώνεται με την πάροδο του χρόνου και τα πεπτικά ένζυμα βοηθούν στην καλύτερη χώνεψη του φαγητού.
Πρακτικά, αν αντιμετωπίζετε δυσάρεστα πρηξίματα στην περιοχή της κοιλιάς τα πεπτικά ένζυμα μπορεί να δώσουν λύση. Μπορεί για παράδειγμα ο οργανισμός να μην μπορεί να διασπάσει την κυτταρίνη που έχουν τα ωμά λαχανικά, με αποτέλεσμα αυτό το ενοχλητικό φούσκωμα. Στην περίπτωση αυτή προτιμήστε τα λαχανικά στον ατμό και με τη βοήθεια των πεπτικών ενζύμων θα βοηθήσετε τον οργανισμό σας να κάνει την πέψη πιο αποτελεσματικά. Κάτι που θα βοηθήσει και στην ώθηση του μεταβολισμού σας.
Θα πρέπει να ξέρετε όμως δεν μπορεί να γίνεται συστηματική χρήση αυτών σκευασμάτων, παρά μόνο για κάποιο διάστημα. Οι υπερβολές ως γνωστό δεν έχουν ποτέ καλά αποτελέσματα.
Εναλλακτικές ( φυσικές ) λύσεις για τα πεπτικά ένζυμα θα ήταν να καταναλώνετε ωμά παντζάριατσάι τριγωνέλλαςκανέλα, ο χυμός λεμονιού, τα πράσινα φυλλώδη λαχανικά, τα οποία θα πρέπει να καλύπτουν τα 2/3 του πιάτου σας. Η κυτταρίνη θα διώξει τις τοξίνες και οι επισκέψεις στην τουαλέτα θα είναι πιο συχνές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου