Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

10 Άνετες πλατφόρμες για να φορέσεις φέτος το καλοκαίρι!


Κορίτσια μου, ο καιρός να βγάλουμε τα καλοκαιρινά μας παπούτσια έχει φτάσει. Πέρα από τις εσπραντρίγιες και τα σανδάλια, άλλο ένα αγαπημένο καθημερινό και για όλες τις ώρες παπούτσι είναι οι πλατφόρμες. Το πρόβλημα είναι ότι είναι πολύ δύσκολο να βρεις ένα ζευγάρι άνετο και βολικό όπως το θες. Συνήθως υποφέρεις σιωπηλά, μέχρι να φτάσεις σπίτι και να δεις πόσες φουσκάλες έχεις βγάλει.
Φέτος, θα βάλω ένα τέλος σε αυτό το μαρτύριο και θα σου παρουσιάσω τις πιο άνετες πλατφόρμες για να φορέσεις φέτος το καλοκαίρι. Επειδή έχουν υποφέρει και μένα τα πόδια μου πολύ, έψαξα και βρήκα τις 3 καλύτερες εταιρείες από τις οποίες ευχαριστήθηκα άνετες και βολικές πλατφόρμες. Πάμε να δούμε ποιες είναι αυτές.

Άνετες πλατφόρμες για φέτος το καλοκαίρι

Tamaris Shoes




Ξεκινώ από την αγαπημένη μου εταιρεία όταν ψάχνω για άνετα και βολικά παπούτσια και αυτή δεν είναι άλλη από την Tamaris. Εκτός από το γεγονός ότι οι πλατφόρμες είναι φοβερά άνετες και μπορείς να τις φοράς όλη μέρα, είναι επίσης και οικονομικές. Θα βρεις πολλά σχέδια- τόσο απλά καθημερινά, όσο βραδινά, αλλά και πλατφόρμες που μπορείς να τις φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ. Επίσης, έχεις πολλές επιλογές στο ύψος και στο σχέδιο που θέλεις στο τακούνι τις πλατφόρμας.

H&M Wedges





Μπορεί να σου φαίνεται περίεργη σαν επιλογή ένα κατάστημα όπως το H&M για να πάρεις παπούτσια. Ένα έχω να σου πω όμως! Πέρσι το καλοκαίρι ήμουν Βαρκελώνη και από το πολύ περπάτημα μου έμειναν τα σανδάλια στο χέρι. Έτσι, μπήκα σε ένα κατάστημα H&M που είχε κοντά και είπα να βρω ένα ζευγάρι να βολευτώ όσο είμαι ταξίδι. Δοκίμασα από περιέργεια ένα ζευγάρι πλατφόρμες και ήταν τόσο άνετες και τόσο ελαφριές που αποφάσισα να τις αγοράσω- ήταν και αρκετά οικονομικές. Τα αποτελέσματα; Δεν τις έβγαλα από πάνω μου. Τα πόδια μου δεν πόνεσαν ούτε λεπτό.
Οπότε μην διαστάσεις να διαλέξεις ένα από τα πολλά σχέδια που έχουν τα H&M. Φέτος, πέρα από τις κλασικές πλατφόρμες, η εταιρεία έβγαλε και πλατφόρμα πέδιλο που είναι και πολύ όμορφο, αλλά και πολύ άνετο- υπάρχει ήδη στη συλλογή με τα παπούτσια μου.

Μποζίκης





Άφησα στο τέλος τις πλατφόρμες από την εταιρεία Bozikis shoes. Έχω λατρέψει κάθε σχέδιο και κάθε φόρμα παπουτσιού. Δεν υπάρχουν πιο άνετα παπούτσια να φορέσεις και μάλιστα η εταιρεία φροντίζει να έχει τέτοια πληθώρα σε επιλογές που ακόμα και πολύ φαρδύ να είναι το πόδι σου, σίγουρα θα βρεις κάτι εντυπωσιακό και κομψό να το αγκαλιάσει. Οι τιμές είναι πολύ οικονομικές και οι πλατφόρμες πραγματικά να τις φοράς όλη μέρα.

5 Φυσικοί τρόποι να καταπολεμήσεις τους μαύρους κύκλους!



Οι μαύροι κύκλοι προδίδουν κούραση και αϋπνία και δυστυχώς όσο καλά γονίδια και αν έχεις, άμα δεν ξεκουράζεσαι, θα αποκτήσεις. Πως μπορούμε να τους ξεφορτωθούμε πέραν της ξεκούρασης-που μερικές φορές δεν είναι επιλογή- και πέραν των φαρμακευτικών προϊόντων; Υπάρχουν φυσικοί τρόποι να καταπολεμήσεις τους μαύρους κύκλους και σίγουρα θα ξέρεις κάποιους από αυτούς.
Να σου πω ότι όποια μέθοδο και να διαλέξεις για να καταπολεμήσει τους μαύρους κύκλους, ποτέ μα ποτέ μην ξεχνάς να πίνεις μπόλικο νερό. Το ενυδατωμένο δέρμα πάντα βοηθάει. Βασικό tip ομορφιάς, λοιπόν, είναι η ενυδάτωση. Πάμε να δούμε ποια είναι τα tips κατά των μαύρων κύκλων.

Tips κατά των μαύρων κύκλων

Αγγούρι


Κλασικός τόσα χρόνια τρόπος είναι τα αγγουράκια στα μάτια. Είναι από τα καλύτερα στυπτικά και τονικά για το δέρμα. Ακόμα μπορείς να στύψεις το αγγούρι και να το κάνεις κομπρέσες. Αν δεν έχεις αγγούρι στο σπίτι, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και φέτες από πατάτα! Θα κάνουν εξίσου καλή δουλειά με το αγγούρι!

Ροδόνερο


Πάρε λίγο ροδόνερο και βάλτο σε ένα μπολάκι. Κόψε μικρές φουντίτσες από βαμβάκι και βούτα τες ελαφρά στο ροδόνερο. Πέρασε τες στο πρόσωπο σου απαλά σαν να κάνεις μασάζ. Κάντο δυο τρεις φορές και θα δεις σιγά σιγά οι μαύροι κύκλοι θα υποχωρήσουν.

Κομπρέσες με χυμό λεμονιού


Ο χυμός λεμονιού μπορεί να κάνει θαύματα στην επιδερμίδα. Κάνε κομπρέσες από χυμό λεμονιού και άφησε τες στα μάτια σου για 5 λεπτά- όχι παραπάνω. Έπειτα ξέπλυνε με άφθονο δροσερό νερό. Θα παρατηρήσεις τις ευεργετικές ιδιότητες του λεμονιού σχεδόν απευθείας.

Φακελάκια του τσαγιού


Μην τα πετάς τα φακελάκια από το τσάι. Αντ’ αυτού βάλτα στο ψυγείο και αφού παγώσουν, χρησιμοποίησε τα για να τα βάλεις στα μάτια σου. Το τσάι είναι γεμάτο αντιοξειδωτικά και για αυτό τα φακελάκια τσαγιού είναι από τους καλύτερους τρόπους αντιμετώπισης των μαύρων κύκλων.

Μάσκα από μέντα


Πάρε φύλλα μέντας και λιώσε τα. Να έχουν μια μορφή σαν πάστα. Άπλωσε την στα μάτια σου και άφησε την για μερικά λεπτά. Θα νιώσεις να σου κρυώνει την περιοχή, ενώ ταυτόχρονα θα καταπραΰνει την ταλαιπωρημένη περιοχή. Τα αποτελέσματα είναι σχεδόν άμεσα. Αξίζει να το δοκιμάσεις.