Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

30 Προτάσεις για γυναικεία Tattoos στα πλευρά!


Τα τατουάζ αποτελούν κόσμημα πάνω σου και για αυτό όταν αποφασίσεις να το κάνεις, θα πρέπει πρώτον να είσαι απόλυτα σίγουρη ότι το θέλεις και δεύτερον ότι είναι το σχέδιο που θέλεις. Επίσης, ρόλο παίζει και το σημείο που θα επιλέξεις να το κάνεις, έτσι ώστε να φαίνεται όμορφο. Ένα πολύ όμορφο σημείο για τατουάζ σε γυναίκα είναι τα πλευρά.
Προσωπικά εμένα μου αρέσει πολύ και για αυτό σου έχω και πολλές προτάσεις για τατουάζ στα πλευρά. Από προσωπική εμπειρία έχω να σου πω ότι δεν πονάει καθόλου- ίσως ελάχιστα αν είσαι ευαίσθητη πολύ. Το αποτέλεσμα είναι υπέροχο και πιστεύω ότι δίνει στον κορμό σου μια διαφορετική νότα. 

Ιδέες για τατουάζ στα πλευρά

Διάφορα σχέδια









Το ωραίο με τα πλευρά σαν επιλογή είναι ότι έχεις χώρο να κάνεις ό, τι σου αρέσει. Από ένα μικρό σχέδιο κάτω από το στήθος, μέχρι ολόκληρη ζωγραφιά. Μερικές από αυτά που μπορείς να κάνεις είναι λουλούδια, φτερά, κάποιο τοπίο ή και κάποιο δικό σου σχέδιο αν θέλεις κάτι πιο συγκεκριμένο.

Φράσεις






Όπως σου είπα τα πλευρά από πίσω στην πλάτη μέχρι μπροστά και κάτω στη μέση είναι ο απόλυτος λευκός καμβάς για να δημιουργήσεις. Γράψε τις αγαπημένες σου φράσεις, στίχους ή και κειμενάκια. Κάτι που θα σου θυμίζει κάθε μέρα πόσο δυνατή είσαι και να σου χαρίζει ένα χαμόγελο.

Μάνταλα και άλλα ιδιαίτερα σχέδια







Τα μάνταλα έχουν αγαπηθεί όσο τίποτα τον τελευταίο καιρό και για να σου πω την αλήθεια μου με εντυπωσιάζουν κάθε φορά όταν τα βλέπω ζωγραφισμένα κάτω από το στήθος μιας γυναίκας. Είναι όλα τόσο ξεχωριστά και τόσο θηλυκά. Βέβαια εξίσου ωραία και ιδιαίτερα είναι τα τατουάζ που είναι είτε απόλυτα γραμμικά, είτε είναι γεωμετρικά σχήματα. Είναι από τα τατουάζ που δηλώνουν λίγο παραπάνω τον χαρακτήρα του άλλου.

Αυτά είναι τα μαγιό που θα φορέσεις φέτος (και του χρόνου).


Γιατί αν είναι να αλλάξεις μαγιό θα πρέπει να πάρεις κομμάτια που θα σε καλύψουν και την επόμενη σεζόν.
Δεν θα σκορπάς τα ωραία σου ευρώ χωρίς νόημα. Αν για αυτό το καλοκαίρι σκοπεύεις να αλλάξεις μαγιό τότε βγες στα μαγαζιά και βρες κομμάτια που μοιάζουν με τα παρακάτω. Γιατί αυτά τα μαγιό που θα δεις κάνουν την εμφάνιση τους φέτος, αλλά θα δοξαστούν το καλοκαίρι του 2019 😉











Street Style: Floral παντού!



Άνοιξη = Floral.
Και αυτό το ξέρουν πολύ καλά το κορίτσια της μόδας τα οποία στις βόλτες τους επιλέγουν τα καλύτερα floral κομμάτια και εντυπωσιάζουν. Κάτι που πρέπει να κάνεις κι εσύ. Ρίξε μια ματιά στις παρακάτω προτάσεις και πάρε ιδέες γεμάτες χρώμα.